Man patīk cept izstrādājumus, kuros ir maz mīklas un daudz pildījuma. Maigs, izsmalcināts – tas satur mazāk kalorijas, turklāt ir ārkārtīgi apetītelīgs!
Visgaršīgākais ābolu pīrāgs, kādu man ir nācies nogaršot, teica mana vecmāmiņa. Ne velti viņa to sauca par “Neredzamo”. Ēdiena noslēpums ir ābolu sagriešana vissmalkākajās daļiņās.
Protams, mīkla pīrāgā ir, bet tik mazā daudzumā, ka tā praktiski nav sajūtama un nav ieraugāma. Ja sirds lūdz kaut ko izsmalcinātu, tad mēs zinām, kā tevi mierināt…
Kā pagatavot ābolu pīrāgu
Sastāvdaļas
90 ml piena
60 grami miltu
10 grami cukura
3 olas
2 ēdamkarotes augu eļļas
2 ēdamkarotes sviesta
1 ēdamkarote konjaka
4 āboli
3 ēdamkarotes valriekstu
Receptes pagatavošanas gaitu atradīsi nākošajā lapā